Avond Samenleving 17 oktober 2019 19:30:00

Uitzending

Afbeelding vergroten laden...

Kijk of luister mee

 

Agenda

  • Op 14 maart 2019 heeft de raad besloten de inpassing van een nieuwe sporthal op de locatie achter sportboulevard de Engh (variant 1b) verder uit te werken door middel van het opstellen van een Programma van Eisen en een Businesscase waarin de financiële haalbaarheid onderzocht wordt. De businesscase is nu gereed. De raad wordt gevraagd om de nieuwe sporthal te realiseren achter de sportboulevard de Engh en hiervoor een voorbereidingskrediet beschikbaar te stellen van € 545.000 (inc. BTW) en te starten met de volgende fase van bouwvoorbereiding, aanbesteding en realisatie. Daarnaast wordt voorgesteld een krediet beschikbaar te stellen van € 7.150.000 (inc. BTW) als krediet voor de realisatie van de nieuwe sporthal en de interne verbouwing.

    Tijdens deze Avond Samenleving hoort de raad graag van belanghebbenden en andere inwoners van de gemeente wat u van het voorstel vindt.

    De raad bespreekt het voorstel in de Opiniërende Raadsbijeenkomst op 14 november 2019 en in de Besluitvormende Raadsvergadering op 21 november 2019.
    laden...