Er is geen actieve pagina
vergroten Sluiten

Vergadering : Informatieavond, 22 maart 2021 19:30:00

Algemene vergader informatie

Datum:
22 mrt. 2021, 19:30
Locatie:
Raadzaal

Hoofdvergadering

Raadzaal
  • Op 11 juli 2019 heeft de gemeenteraad besloten dat alle opgenomen verkeersmaatregelen in het Verkeersplan Soest-Zuid kunnen worden voorbereid en daarna worden uitgevoerd. Op een aantal locaties wordt er extra infrastructuur aangelegd. Dit past niet in de huidige bestemmingsplannen. De vorige planning was gebaseerd op het vaststellen van de bestemmingsplannen vóór de invoering van de Omgevingswet. Nu de invoering van de Omgevingswet is uitgesteld is de planning aangepast.  Binnenkort worden de bewoners nader geïnformeerd over het uitgewerkte inrichtingsplan en bijbehorende bestemmingsplanwijziging.

Tijdens deze Informatiebijeenkomst  wordt de raad geïnformeerd over de stand van zaken over de uitvoering van het raadsbesluit van 11 juli 2019 en wat er op korte termijn nog gaan gebeuren (ook qua besluitvorming). In juli 2021 is de besluitvorming voorzien in de gemeenteraad.