Afscheid en nieuw raadslid bij VVD

Afscheid en nieuw raadslid bij de VVD

Raadslid Sietske van der Vijgh-Dhondt nam in de raadsvergadering van 10 oktober 2019 afscheid van de raad. Over haar tijd als raadslid voor de VVD zegt ze: ‘Met veel plezier heb ik mij de afgelopen vijf en een half jaar ingezet als raadslid voor Soest. Het is nu tijd voor mij om een ander pad in te slaan en mij meer te richten op mijn werkzaamheden bij de Maag Lever Darm Stichting. Gelukkig heb ik een goede opvolger in Fred Heidinga, die met enthousiasme het raadslidmaatschap over neemt.’

‘Al zo’n 40 jaar ben ik betrokken inwoner van Soest,’ zegt Fred Heidinga. ‘En ook bewonderaar van de Soester ‘aanpak’ om met praktisch enthousiasme allerlei moois, leuks en nodigs in en voor deze samenleving met elkaar tot stand te brengen. Ik wil als raadslid proberen om vanuit die ‘spirit’ bij te dragen en mee te bouwen aan de goede toekomst van dit mooie stukje wereld – en alles wat ‘daarin’ is – dat we ‘onze gemeente’ noemen.’

Afscheid-Sietske-tbv-sociale-media-kleinInstallatie-Fred-Heidinga-10okt2019-klein

Sietske van der Vijgh-Dhondt krijgt bloemen van VVD-fractievoorzitter Eric de Wilde. Burgemeester Rob Metz installeert Fred Heidinga als raadslid.

  • 11 oktober 2019
Terug