Wat vindt u van het plan voor een nieuwe sporthal?

Wat vindt u van het plan voor een nieuwe sporthal?

De raad nodigt u uit om op donderdag 17 oktober 2019 mee te praten over het plan om achter Sportboulevard de Engh een nieuwe sporthal te bouwen. Eerder dit jaar besloot de raad om een variant voor het inpassen van die nieuwe sporthal verder uit te werken. De financiële haalbaarheid is nu in kaart gebracht. De raad krijgt daartoe de vraag om ruim 7 miljoen euro beschikbaar te stellen om de sporthal te bouwen en om de sportboulevard intern te verbouwen.

Tijdens deze avond hoort de raad graag wat u als inwoner of belanghebbende van het voorstel vindt.

 

De avond begint om 19.30 in het gemeentehuis van Soest aan het Raadhuisplein 1.

 

De raad behandelt het plan verder in de Opiniërende Raadsbijeenkomst van 14 november 2019 en besluit erover op 21 november 2019.

 

  • 11 oktober 2019
Terug