Overzicht van nieuwsberichten juni 2019

Motie GL en D66: Minder ongewenst reclamedrukwerk 20 juni 2019

Afbeelding 'Motie GL en D66: Minder ongewenst reclamedrukwerk'

GroenLinks en D66 vragen in een motie om onderzoek naar de effecten van een ander systeem voor het verspreiden van reclamedrukwerk.

Raad beveelt burgemeester Metz aan voor nieuwe termijn 20 juni 2019

Afbeelding 'Raad beveelt burgemeester Metz aan voor nieuwe termijn'

De gemeenteraad heeft vanavond unaniem besloten om burgemeester Rob Metz van harte aan te bevelen voor herbenoeming als burgemeester van de gemeente Soest. De gemeenteraad is van mening dat de gemeente Soest met Rob Metz een positief ingestelde, gedreven en enthousiaste burgemeester heeft, die de afgelopen jaren in die rol is gegroeid.

Initiatiefvoorstel GL en D66: geen sticker = geen drukwerk 12 juni 2019

Afbeelding 'Initiatiefvoorstel GL en D66: geen sticker = geen drukwerk'

GroenLinks en D66 stellen de gemeenteraad via een initiatiefvoorstel voor om het huidige systeem voor reclamedrukwerk aan te passen: geen sticker op de deur betekent dat er geen drukwerk mag worden bezorgd.

Raad bespreekt Voorjaarsnota 12 juni 2019

Afbeelding 'Raad bespreekt Voorjaarsnota'

De raad discussieert op donderdag 13 juni 2019 over de uitvoering van de begroting van de gemeente Soest.