Zoektocht naar locatie boerenbedrijf

08 mei 2020

Zoektocht naar locatie boerenbedrijf 

De raad besprak op 7 mei 2020 de zoektocht naar een alternatieve locatie voor een boerenbedrijf in Soest, die geen geschikte locatie opleverde. Meerderheidssteun voor de huidige bouwaanvraag voor een agrarisch bedrijf met woning aan de zuidzijde van de Peter van den Breemerweg lijkt er niet te zijn. Meerdere fracties noemden de voorgestelde bebouwing te groot voor de betreffende locatie.

De raad wil wel bekijken welk agrarisch bouwvlak er eventueel wel mogelijk is aan de zuidzijde van de Peter van den Breemerweg. De raad zet de bespreking voort tijdens de Besluitvormende Raadsvergadering van dinsdag 19 mei 2020. 

Meer informatie over de bijeenkomst van 19 mei 2020 vindt u te zijner tijd op gemeenteraad.soest.nl. 

De bijeenkomst van 7 mei 2020 kijkt u hier terug. ​

Terug