Overzicht van nieuwsberichten januari 2020

Raadgever Peter Lucas (CDA): 'Luisteren is goud' 29 januari 2020

Afbeelding:Raadgever Peter Lucas (CDA): 'Luisteren is goud'

'Politici zijn vaak beter in praten dan in luisteren. Daar heb ik ook vast last van. Maar ik wil wél graag horen wat u vindt.' Raadgever Peter Lucas zorgt daarbij voor de koekjes.

Wat vinden inwoners belangrijk voor hun leefomgeving? 23 januari 2020

Afbeelding:Wat vinden inwoners belangrijk voor hun leefomgeving?

Alles wat je kunt zien, ruiken en voelen in je leefomgeving. Daarover gaat de Omgevingsvisie. De raad hoort vanavond een samenvatting van wat ondervraagde inwoners daarbij belangrijk vinden. U bent van harte uitgenodigd!

Margriet Walraven (CU-SGP): 'Een dorp met toekomst!' 22 januari 2020

Afbeelding:Margriet Walraven (CU-SGP): 'Een dorp met toekomst!'

'We hebben u als inwoner de komende jaren hard nodig. Samen denken we na over hoe we ons mooie Soest vitaal kunnen houden.' Raadgever Margriet Walraven (CU-SGP) werpt de blik vooruit.

René Corbeij (VVD): 'Burgerparticipatie moet je doen!' 15 januari 2020

Afbeelding:René Corbeij (VVD): 'Burgerparticipatie moet je doen!'

'Start een burgerinitiatief of daag de gemeente uit. Burgerparticipatie moet je doen!' René Corbeij (VVD) is onze raadgever van deze week.

Yolande Gastelaars (DSN): Soest in relatie tot de wereld 08 januari 2020

Afbeelding:Yolande Gastelaars (DSN): Soest in relatie tot de wereld

'Ik kijk graag naar Soest in relatie tot de wereld om ons heen. Politiek kán niet zonder maatschappelijke betrokkenheid.' Raadgever Yolande Gastelaars (DSN) vertelt hoe zij de wereld de raadszaal in haalt.

Fred Heidinga (VVD): hoe organiseert u Soest? 02 januari 2020

Afbeelding:Fred Heidinga (VVD): hoe organiseert u Soest?

Fred Heidinga (VVD) neemt u mee in een gedachtenexperiment: 'Hoe zou u € 3.500 besteden om de Soester samenleving te organiseren, als het gemeentehuis zou sluiten?'

Bert Groothuis (Soest2002): politie is voortdurend nodig 02 januari 2020

Afbeelding:Bert Groothuis (Soest2002): politie is voortdurend nodig

Bert Groothuis (Soest2002) pleit in de Raadgever voor voortdurende aanwezigheid van politie. 'Af en toe een politieauto op straat is niet genoeg'.