Overzicht van nieuwsberichten april 2020

POS brengt ode aan inwoners 28 april 2020

Afbeelding 'POS brengt ode aan inwoners'

Vandaag brengt de fractie van POS een ode aan inwoners van Soest en Soesterberg. Een nieuwe aflevering van de rubriek waarin u ziet hoe de raad met u en voor u bezig is.

Digitale informatieavond 23 april 2020 23 april 2020

Afbeelding 'Digitale informatieavond 23 april 2020'

De raad vergadert digitaal op donderdag 23 april 2020. Vanaf 19.30 geeft wethouder Dijkhuizen een toelichting op de zoektocht naar een locatie voor een boerenbedrijf. De raad kan via video vragen stellen. U kunt live meekijken.

Raadgever Tim de Wolf (GGS): 'Draag bij aan biodiversiteit' 22 april 2020

Afbeelding 'Raadgever Tim de Wolf (GGS): 'Draag bij aan biodiversiteit''

Tim de Wolf vertelt in de Soestercourant over het werk van de paddenwerkgroep. 'Dit jaar zijn er uitzonderlijk weinig padden. Dus wip de tegels uit uw tuin en stapel ze op tot een schuilplaats voor amfibieën en insecten!'

Soest2002 steekt u een hart onder de riem 21 april 2020

Vandaag brengt de fractie van Soest2002 in beeld hoe de straten van Soest eruit zien in tijden van corona. En steekt u met een videoboodschap een hart onder riem. Een nieuwe aflevering van de rubriek Met u en voor u.

PvdA neemt u mee in digitale fractievergadering 20 april 2020

Afbeelding 'PvdA neemt u mee in digitale fractievergadering'

Vandaag in onze tijdelijke rubriek Voor u en met u: een kijkje in de digitale fractievergadering van PvdA Soest/Soesterberg. Over onder andere de ouderenzorg.

Raadgever Rik van Zutphen (VVD): 'Luisteren naar elkaar' 15 april 2020

Afbeelding 'Raadgever Rik van Zutphen (VVD): 'Luisteren naar elkaar''

Rik van Zutphen kwam 19 jaar geleden naar Soest en is daar nog altijd blij mee. In de politiek weegt hij het algemeen belang en naar elkaar luisteren allebei zwaar mee.

De raad is thuis in Soest 15 april 2020

Afbeelding 'De raad is thuis in Soest'

Vanaf nu laten de raadsfracties een paar keer per week zien hoe ze thuis mét u en vóór u bezig zijn. Vandaag geven de vier fractieleden van D66 u een inkijkje in hun thuiswerk.

Raadgever Ties de Ruijter (GL) fietst graag met zijn zoontje 08 april 2020

Afbeelding 'Raadgever Ties de Ruijter (GL) fietst graag met zijn zoontje'

Hij pleit voor een leefomgeving die gezond gedrag uitlokt: 'Voldoende ruimte om te bewegen, goed onderhouden speeltuintjes, brede stoepen.'

Raadgever Henk Diemers (GGS): 'Sport is een uitlaatklep' 01 april 2020

Afbeelding 'Raadgever Henk Diemers (GGS): 'Sport is een uitlaatklep''

Nu de sport stilligt ziet Raadgever Henk Diemers (GGS) extra duidelijk: 'Sport is belangrijk voor jong en oud, als sociale en gezonde uitlaatklep.'

Gemeentebestuur steekt u een hart onder de riem 01 april 2020

Afbeelding 'Gemeentebestuur steekt u een hart onder de riem'

Wij als raadsleden, wethouders en burgemeester willen u graag een hart onder de riem steken in deze moeilijke en onzekere tijd.