Overzicht van nieuwsberichten september 2020

Raadgever Tim de Wolf (GGS): 'Inhale the past' 23 september 2020

Afbeelding:Raadgever Tim de Wolf (GGS): 'Inhale the past'

Vaders van leuke meisjes wezen hem als geschiedenisstudent grommend af. Maar Tim de Wolf vindt het verleden van belang: 'Laten we weer een voorbeeld nemen aan prachtige sociale projecten van Berlage, Dudok en Kramer.'

Dit bespreekt de raad op donderdag 17 september 17 september 2020

De raad komt vanaf 19.30 uur bij elkaar voor een Opiniërende Raadsbijeenkomst. U kunt live meekijken via RIS2.ibabs.eu/soest. De raad bespreekt een voorlopig plan om regionaal 49% minder CO2 uit te stoten in 2030 en een aangepaste Algemene Plaatselijke Verordening met een verbod op het afsteken van consumentenvuurwerk.

Raadgever Rik van Zutphen (VVD): 'Times are a-changin' 16 september 2020

Voor raadslid en hogeschooldocent Rik van Zutphen voelen behalve raadsvergaderingen ook diploma-uitreikingen tegenwoordig kunstmatig aan. 'Na afloop mochten alleen docenten de geslaagde en ouders op anderhalve meter afstand feliciteren.'

Raadgever Dennis ter Beek - Suijkerbuijk (D66): Zomerschool voor raadsleden 09 september 2020

'Sinds ik in 2017 politiek actief werd voor D66 zijn mijn vakanties nooit meer hetzelfde geweest. Als je je ogen open houdt, zie je veel.' Raadgever Dennis ter Beek - Suijkerbuijk ziet elders in het land ontwikkelingen die ook wel wat voor Soest zouden zijn.

Raad vergadert per 15 september weer fysiek 09 september 2020

Op dinsdag 15 september komt de raad weer fysiek bij elkaar in de raadszaal. Het college geeft een toelichting op de begroting voor 2021. U kunt online meekijken.